Vrijwilligers

Wie zijn er nog meer leiding?

We hebben elk jaar ongeveer 20 tot 30 groepsleiding, hun leeftijden variëren van 18 tot 70 jaar. We hebben veel studenten, ouders van kinderen en mensen die het leuk vinden om een week met kinderen bezig te zijn.
Het kamp wordt aangestuurd door de hoofdleiding. De hoofdleiding zorgt voor de groepsindelingen, het rooster voor wachtlopen in de duinen en de dagindeling.
Als lid van de leiding kun je zelf aangeven welke activiteiten jou liggen en waar je graag aan wilt deelnemen. Ook is er ruimte om zelf een activiteit te starten en kinderen te zoeken om mee te doen.

Waar kan ik meer informatie krijgen?

Neem gerust contact op met het bestuur, zie onze contactinformatie. Het is belangrijk dat alle leiding minimaal één volle week meegaat en op zondag direct voor de eerste kampweek is de introductiedag op het kampterrein.
Als je twijfelt, kun je altijd op een leiding info-avond komen om sfeer te proeven, te luisteren, vragen te stellen en kennis te maken met andere leiding. De leiding info-avond is in mei, meld je aan via e-mail.

Schrijf je je in als kampassistent?

Ben je nog geen 18? Dan kan je je aanmelden als kampassistent. Je ondersteunt dan de leiding en helpt met verschillende taken op het kamp.

In week 1 hebben we geen plek meer voor kampassistenten. Ook week 2 zit bijna vol. Week 3 is nog voldoende plek.

In mei is een verplichte informatie-avond voor nieuwe leiding en voor (nieuwe) kampassistenten.